COMPLEX REZIDENTIAL NOU, Cartier Mosnei

Detalii

Proiectul locativ  este compus din 4 clădiri moderne, ce au un regim de înălțime egal, fiecare cu câte un Parter și plus 2 Etaje. Blocurile locative sunt construite în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare și au respectată o distanță de 26 metri între clădirile locative. Structura de rezistență a apartamentelor este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt realizați din cărămidă. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC cu 5 camere de culoare gri antracit cu geam termopan tripan si rulouri exterioare incorporate. Aspectele blocurilor rezidențiale sunt moderne, elegante și atractive, fațadele  sunt finisate într-o combinație perfectă a culorilor și sunt prelucrate cu tencuială decorativă de culoarea bej pe care ideal sunt evidențiate balcoanele cu culoarea maro.

În curtea îngrijită a complexului locativ sunt organizate locuri de joacă pentru copii, sunt alei pietonale și trotuare pavate și sunt plantate spații verzi cu arbuști decorativi. Cu un total de 40 locuri de parcare este prevăzut întreg complexul rezidențial.

Detalii de finisare a apartamentelor

În incinta complexului rezidențial  sunt 36 de apartamente generoase cu scheme logic gândite. Toate unitățile locative sunt funcțional proiectate și au planimetrii cu 2 și 3 camere spațioase și dispun de suprafețele cuprinse între 73 mp și 78 mp, la care se adaogă și suprafața balcoanelor intre 5,5  mp si 7 mp, ce sunt proiectate de tip – deschis și au balustrade din sticla.

Apartamentele se predau cumpărătorilor complet finisate. Arhitecții și designerii Dezvoltatorului au ales moderne modele de finisaje interioare de calitate superioară. În locuințe este realizat sistemul de electricitate, sistemul sanitar și sistemul de încălzire dispune de instalații conduse prin pardoseală și este dotat cu câte o centrală termică proprie  pentru fiecare proprietate locativă. La blocurile rezidențiale este branșament total la toate utilitățile generale (apă, canal, gaz și electricitate). Fiecare utilitate racordată la locuință se contorizează separat și sunt instalate contoare pentru controlul consumului de curent electric, gaze naturale, plus apometre.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Preturi incepand de la 950 euro/mp

Loading

Caracteristici

Suprafață utilă: 78 mp

Nivel imobil: parter

Compartimentare: decomandat

Confort: 1

Nr. camere: 3

Bucatarii: 1

Băi / toalete: 2

Balcoane / terase: 2

An construire: 2021

Disponibil la: 1 septembrie 2021

Utilități

 • apă
 • energie electrică
 • gaz
 • canalizare
 • centrală proprie cu gaz
 • aer condiționat
 • cablu TV
 • Internet fibră optică
 • interfon
 • video interfon
 • sisteme de supraveghere

Locuri de parcare: Da

Cereți informații suplimentare

Vă rugăm să vă introduceți numele

Vă rugăm să lăsați un număr de telefon unde vă putem contacta

Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail la care vă putem contacta

Vă rugăm să vă introduceți un subiect pentru mesajul dv.

Vă rugăm să introduceți mesajul dv.

Zonă

DJ141 175, Mediaș 557056, România

Agent imobiliar Horea Bucșe

Cu o bogată experiență ca agent imobiliar, Horea duce mai departe cu profesionalism serviciile de calitate ale uneia dintre cele mai cunoscute agenții imobiliare de la Mediaș, Agenția Imobiliară Helios.

Telefon: +40744587675